Ankara’da yaşayan Çorum’lu vatandaşlarımızdan Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyareti

Çorum ili Sungurlu ilçesinin 8 Yardımlaşma Derneği Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ankara’da yaşayan Çorum’lu vatandaşlarımızdan  Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyareti

Çorum ili Sungurlu ilçesinin 8 Yardımlaşma Derneği Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Afrin Zeytin Dalı Operasyonu sırasında askerlerimize destek ziyareti yaparak ilçemize gelip, Çorum ili Sungurlu ilçesinin 8 Yardımlaşma Derneği Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;
“Afrin Zeytin Dalı Operasyonu sırasında askerlerimize destek ziyareti yaparak ilçemize gelip, Bayezıd-i Bistami Hz.Türbesinde Mevlid-i Şerif okutup cephede kahramanca savaşan askerlerimizin muvaffakiyet ve zaferi için dualarda bulunan ve Afrin’de destan yazan kahraman Mehmetçiklerimiz için temin ettikleri yardım malzemelerini Belediyemiz ve Kaymakamlığımıza teslim eden Çorum’lu vatansever hemşerilerimiz, bugün Başkent Ankara Atatürk Kültür Merkezi Kırıkhan standımıza gelerek Belediyemizin ve ilçemiz insanlarının Kırıkhan’da kendilerine göstermiş olduğu kardeşlik, hoşgörü ve misafirperverlikten dolayı bizleri teşekkür plaketi ile onurlandırdılar. Nazikane ziyaretleri ve ince düşüncelerinden dolayı kendilerine önce ülkem ve ilçem sonra da şahsım adına teşekkürlerimi arz ediyorum. 7’den 70’e ülkemizin dört bir köşesinden Mehmetçiklerimize destek olan, ülkemizin birlik ve beraberliğini koruma adına yardımlarını esirgemeyen aziz Milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.