MHP ALTINÖZÜ’NDE ADEM TÜRK GÜVEN TAZELEDİ

MHP ALTINÖZÜ’NDE ADEM TÜRK GÜVEN TAZELEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay’da kongreler hız kesmeden devam ederken Altınözü’nde uzun yıllardır başarılı bir biçimde başkanlık görevini yürüten Adem Türk yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.Altınözü Belediye konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleşen Altınözü İlçe Başkanlığı 14.Olağan Kongresine MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, MHP il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün divan başkanlığında gerçekleşen kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.MHP Altınözü teşkilatının emektar ülkücüleri Başkan Türk tarafından kendilerine verilen plaketler ile onurlandırıldılar.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altınözü İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Adem Türk tüm üyelerin tam desteğiyle yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

Güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Milliyetçi Hareket Partisi  Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk yaptığı konuşmasında:” Sayın divan, sayın Milletvekilim, sayın il başkanım, sayın belediye başkanlarım, sayın muhtarlar dernek başkanım ve muhtarlarımız, sayın Stk ve oda başkanlarımız, kıymetli basın mensupları, yol arkadaşlarım, kader ortaklarım, değerli delegasyon üyeleri sevgili Altınözlü hemşerilerim ve çıktığım bu kutlu yolda beni yalnız bırakmayan eşim ve aynı zamanda ilçe kadın kolları başkanım sayın Fatma Türk.Önce ülkem ve milletim şuuruyla daha güzel ve yaşanabilir bir Altınözü’nün teminatı olma yolunda bugün gerçekleştireceğimiz kongremize, hoş geldiniz şeref verdiniz.Sözlerime başlamadan önce 6 Şubat depreminde hayatını kaybetmiş tüm deprem şehitlerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Şehir olarak zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde, Altınözü’nde deprem akabinde tüm Hataya ana misali gibi kucağını açmış ve onlara güvenli bir liman haline gelmiştir.Bu sebepledir ki, Altınözü Hatay için daha fazla öneme sahip bir yer olarak ön plana çıkmaktadır.Bunu çok iyi biliyor ve tüm planlarımızı buna göre yapıyoruz.Bu zorlu süreçte birlik ve beraberliklerimizle Cumhur ittifakımızın gücüyle tüm zorluklara göğüs germeye devam ediyoruz.

DEĞERLİ MİSAFİRLERİMİZ,

Ülkeye sadakat, ülküye yeminimiz var anlayışıyla, Cumhur ittifakıyla sağladığımız birlik ve beraberliğimizle savunma sanayisinde, sağlıkta ve her alanda gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Kim ne derse desin, bizler mazlumdan yana haktan yana Türk’ten yana Türkiye Cumhuriyeti’nden yana durmaya devam edeceğiz.

Andolsun ki, Şer odaklarını kirli zehirlerini bölücü kalleşleri hak ettikleri çukura göndermek için gece uyumayacak gündüz yorulmayacak var gücümüzle çalışacağız.

KIYMETLİ DAVA ARKADAŞLARIM ,Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde olmaktan, onunla yol yürümekten onur duymaktayım.

Biliyorum ki, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen liderimiz Milliyetçi Hareket Partisini ülke ve millet hizmetinde hep daha ileriye taşıyacak, Cumhur İttifakında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu destek ile de ülkemizi lider ülke Türkiye sloganımıza yakışır bir halde doruklara taşıyacaktır.

Bu nedenle, Milliyetçi Hareket Partisinin değerini çok iyi biliyor ve fikirlerimizi anlatmaya devam ediyoruz.

Bizler biliyoruz ki, Mavi Vatan, Milliyetçi Hareket Partisidir.

Karabağ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİDİR.

Dış güçlere karşı dik duruş, ekonomik ambargolara karşı onurlu direniş Milliyetçi Hareket Partisidir.

Kıbrıs Türkünün güvencesi, Balkanların teminatı Milliyetçi Hareket Partisidir.

Gönül coğrafyamız, Musul, Kerkük, Milliyetçi Hareket Partisidir.

Bu nedenle Cumhur İttifakı, bu güç bu ruhu oluşturmakta ve kalbi Milliyetçi Hareket Partisi olarak atmaktadır.

Unutulmamalıdır ki, Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin son siperi ve kalesidir.

Milliyetçi Hareket Partisi istiklalimizin son müdafaa hattıdır.

Sözlerime son vermeden önce,

Bu vesileyle, kongremize katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.”dedi.

Başkan Türk, kongre sonunda tebrikleri kabul etti. MHP İlçe yönetimi hatıra fotoğrafı ile kongre sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.