ANTAKYA AK PARTİ’DE HİCRET KUMRU FARKI

ANTAKYA AK PARTİ’DE HİCRET KUMRU FARKI

ANTAKYA AK PARTİ’DE  HİCRET KUMRU FARKI

Antakya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu bir süre önce açıklayan Hicret Kumru siyasi tecrübesiyle ön plana çıkmaya başladı.Uzun yıllar partide il yöneticiliği yapan Hicret Kumru esas mesleği olan İnşaat mühendisliğinin kendisine sağladığı avantajlarla belediyecilik konusunda Antakya için hayati önem taşıyan projeler hazırlığı içersinde bulunduğu belirtildi. Antakya da yaptığı modern inşaatlarla tanınan Hicret Kumru kent estetiği konusunda bazı bilimsel projeler üzerinde çalıştığı ve bu projelerinden AK Parti genel merkez yöneticilerini bilgilendirdiği ifade edildi.
Açıklandığı zaman herkesin gıpta ile bakabileceği belirtilen projelerin adaylık sürecinin kesinleşmesinden sonra kamuoyuna ilen edileceği belirtilen projelerle Antakya yı Avrupai bir kent görünümüne kavuşturabileceği iddia ediliyor.n merkezi haline gelebiliriz. Bu konuda ufkumuzu daha’da genişletmek zorundayız ) dedi. 

ASİ NEHİRİ KRALİÇENİN GERDANI OLABİLİR Antakya ve çevrisini tarımına ve ekonomisine büyük katkısağlayan Asi nehrinin çok daha cazip bir yaşam kaynağı haline getirebileceğinibelirten AK Parti Antakya Belediye başkan aday adayı Hicret Kumru dünyadatarihi kentlere hayat veren nehirler var , Paris’te Sen nehri, Petersburg’taneva nehri var bu nehirleri gördüğümüzde ve Asi nehri ile karşılaştırdığımızdaüzülmemek elde değil. Sadece 100 yıl öncesine kadar ticaret gemilerininAkdeniz’den Antakya’ya kadar geldiklerini biliyoruz. İşte ben bu hayellerimleyoğurduğum projelerimle Antakya’ya hizmet etmek istiyorum dedi.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.