ÖĞRETMENLERİN TİYATROSU KIRDI GEÇİRDİ

ÖĞRETMENLERİN TİYATROSU KIRDI GEÇİRDİ

Altınözü’nde görev yapan öğretmenlerden oluşan “Altınperde Tiyatro Topluluğu”nun komedi türündeki oyunu Sudan Meseleler, bu kez halka açık gösterimi ile Altınözü’nde sahnelendi.

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda halka açık ve ücretsiz olacak sergilenen oyunun ilki geçtiğimiz günlerde sahnelenmişti. İzleyici tarafından büyük beğeni toplayan Sudan Meseleler oyununu kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ikinci kez sahnelendi.

DAHA NİCE OYUNDA BULUŞMAK ÜZERE

Sudan Meseleler oyununun yönetmenliğini yapan Altınözü Halk Eğitimi Merkezi öğretmenlerinden Rezan Ezer, Altınözü’nde ikinci kez sahne almaktan mutluluk duyduklarını belirterek “ Şirin ilçemizin biricik tiyatro topluluğu Altın Perde, bu kez halka açık gösterimi ile “Sudan Meseleler” oyunu için ikinci kez perde dedi! Altın Perde Tiyatro Topluluğu olarak tekrar aynı sahnede olmak inanılmaz bir histi. Çok keyifli bir oyunu daha geride bıraktık. Oyunumuza yoğun ilgi göstererek katılım sağlayan her bir izleyicimize sonsuz teşekkürler. Seyircilerin geri dönüşleri bizler için çok kıymetli. Beğeni ve takdir dolu bakışlar olduğu sürece aynı heyecan ve mutluluk ile sahnede olmaya devam edeceğiz. Daha nice oyunda buluşmak üzere” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.