ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Antakya Belediyesi, kentteki 95 mahalle, 40’tan fazla çadırkentin yanı sıra görev sahası dışında olmasına rağmen Antakya Uzun Çarşı’daki esnafın mağduriyetini de gideriyor.

Her sene tekrarlanan Uzun Çarşı’yı su basmasının ana nedeni olarak bilinen rögarların temizlenmemesi sorununa karşı Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU’ya sayısız defa yapılan şikayetler karşılık bulmazken, esnafın babası İzzettin Yılmaz, çarşı esnafının ayağa kalkmasına yardımcı olmak için bölgeye ekipleri seferber etti. Rögar kapaklarının temizlenmesi Uzun Çarşı’yı yağan yağışta su baskınından korurken, esnafların da son umutları olan işyerlerinin su altında kalması engellenmiş oldu.

ESNAFLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Uzun Çarşı’da zorluklar içinde yaşama tutunma mücadelesi veren esnaflar yapılan çalışmalardan dolayı başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz olmak üzere tüm ekiplere teşekkür ettiler.

Ellerinde kalan son birikimleri ile dükkanlarını açan esnaflar, son ümitlerinin de tükenmemesi için ekipleri seferber eden Başkan İzzettin Yılmaz’a şu sözlerle teşekkür ettiler; “Uzun Çarşı’nın başbelası olan yağmur sularının işyerlerimizi esir almaması için HBB tarafından hiçbir çalışma yapılmadı. Depremzede esnafın sesini duyan Antakya Belediye Başkanımız sayın İzzettin Yılmaz, ekipleri Uzun Çarşı’mıza göndererek sorunu çözdü. Bizleri büyük bir sorundan kurtaran esnafın babası İzzettin Yılmaz başkanımıza teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandlar. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.