ANTAKYA BELEDİYESİ TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU

ANTAKYA BELEDİYESİ TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU

Antakya’da eğitim-öğretime yaptığı katkılarla takdir toplayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bu desteğin karşılığını fazlasıyla almaya devam ediyor.Başkan Yılmaz’ın katkılarıyla oluşturulan Antakya Belediyesi robotik takımı, geliştirdiği proje ile Türkiye 2.’si olarak Hatay’ı gururlandırdı.

ANTAKYA BELEDİYESİ TAKIMI DÜNYA FİNALLERİNDE YARIŞACAK

Ekip, Antalya’da gerçekleştirilen Robotex Yarışmasında mBot Çizgi izleyen kategorisinde Türkiye 3. ve Robo Explorer kategorisinde Türkiye 2. olarak Dünya Finallerine katılma hakkı kazandı.

YILMAZ: ANTAKYA’NIN DESTEĞİ VE DUALARI SİZİNLE

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, elde edilen başarıdan dolayı oldukça gururlandı. Robotik takımının başarısı için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, elde edilen kayda değer başarının tüm Hatay’ı da gururlandırdığını belirtti. Elde edilen başarıdan dolayı robotik takımını ve sorumlu eğitmenleri tebrik eden Yılmaz; “Antakya Belediyesi robotik takımımız Antalya’da gerçekleştirilen Robotex Yarışmasında Lego Çizgi İzleyen kategorisinde Jüri Özel ödülü, mBot Çizgi izleyen kategorisinde Türkiye 3. ve Robo Explorer kategorisinde Türkiye 2. olarak Dünya Finallerine katılma hakkı kazanmıştır. Her türlü imkanı seferber ettiğimiz robotik takımımızın başarısı bizleri gururlandırmıştır. Türkiye 2.’si olarak dünya şampiyonasına gitme hakkı kazanan takımımızı kutluyor, başarıdan başarıya koşmaları için desteğimizi sürdüreceğimizi belirtiyorum” ifadelerini kullandı.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.