ANTAKYA BELEDİYESİ'NDEN DUYARLI YAKLAŞIM

ANTAKYA BELEDİYESİ'NDEN DUYARLI YAKLAŞIM

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Milli İrade Parkı içerisine, sokak hayvanlarının soğuk ve yağışlı havalarda daha rahat ve sıcak bir ortamda yaşamını devam ettirebilmesi amacıyla kulübeler ve yeme içme kapları yerleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Soğuk ve yağışlı havalardan hayvanların etkilenmemesi için Antakya Belediyesi olarak, 15 Temmuz Milli İrade parkının muhtelif bölgelerine birçok sokak hayvanın barınabileceği kulübeler yerleştirdik. Aynı zamanda hayvanların aç kalmaması amacıyla mama ve su kapları da monte ettik. Sokak hayvanları bu kulübelerde kışı daha iyi geçirecek, soğuktan da bir nebze olsun korunmuş olacaklar. Sokak hayvanları da bizim bu dünyayı paylaştığımız varlıklardır.Bizler yaşadığımız ortamda hayvana, doğaya ve insana karşı merhametli olmamız gerekir. Bu nedenle Belediye olarak kışın kardan, yağıştan, soğuktan korunması için kulübeler, yazın ise aşırı sıcaktan korunmaları susuzluğunu ve açlığını gidermesi için su ve mama kapları yerleştirdik.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.