ANTAKYA LEZZET FESTİVALİ PROGRAMI BELLİ OLDU

ANTAKYA LEZZET FESTİVALİ PROGRAMI BELLİ OLDU

Hatay Valiliği’nin himayelerinde, Antakya Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği’nin organizasyonluğunda ilk defa düzenlenen  ‘Lezzet Festivali’nin programı belli oldu. Yöresel Lezzetler, Sokak Lezzetlerinin yer alacağı ve Workshop’un düzenleneceği festivalde, birbirinden farklı etkinlikler ile kortej yürüyüşü düzenlenecek.

Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından imzalanarak kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere iş dünyasına gönderilen davet mektubunda, “Hatay Valiliği himayelerinde Antakya Belediyesi ev sahipliğinde Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Hatay Turizm ve Gastronomi Derneği’nin katkıları ile 20-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında şehrimizin Kültürel ve Yöresel Lezzetlerini tanıtmak amacıyla hazırlamış olduğumuz Antakya Lezzet Festivali’ne teşriflerinizden onur duyarım.” ifadelerine yer verildi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.