AKSOY: BU SEÇİMİ ALACAĞIZ

AKSOY: BU SEÇİMİ ALACAĞIZ

CHP Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Hüseyin Aksoy, mahalle gezilerine Serinyol’da devam etti. Gittiği mahallelerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Aksoy, yaklaşan seçimde halkın desteğini arkasında hissettiğini, halkla iç içe, halk belediyeciliği için kolları sıvadıklarını belirterek; “Biz Antakya olarak yıkıldık, halkımız tekrar buluşsun, Antakya güzelleşsin, büyüsün. Hep beraber tekrar eski günlerimize dönelim. Yeniden Antakya’yı kuralım istiyoruz. Bu seçimi alacağız. Kendimi size emanet ediyorum” dedi.

ZİYARETLER MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR

Dr. Hüseyin Aksoy’un Serinyol ziyaretine CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve çok sayıda partili katıldı. Aksoy ayrıca; “Antakya’mızın bütününe ayrımsız şekilde hizmetlerimizi ulaştıracağız. Yeniden özlem duyduğumuz güzel Antakya’mızı ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.