ANTAKYA’DA ÜCRETSİZ DERS KİTAPLARI DAĞITIMI SÜRÜYOR

ANTAKYA’DA ÜCRETSİZ DERS KİTAPLARI DAĞITIMI SÜRÜYOR
  • 30.08.2025 21:24
  • 0
  • 81
  • A+
    A-
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilere ulaştırılacak ücretsiz ders kitaplarının dağıtım sürecine yönelik çalışmaları yerinde inceledi. 

Şube müdürleriyle birlikte kitap deposunu ziyaret eden Tecimen, süreçle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Depoda yapılan incelemelerin ardından kısa bir değerlendirme yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tecimen, eğitimin aksamadan ve nitelikli şekilde sürmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti. Tecimen, “Şube müdürlerimiz ile birlikte ücretsiz ders kitaplarının dağıtıldığı depoyu ziyaret edip süreç ile ilgili yetkililerden bilgi aldık. Eğitimde kalitenin devamı için Antakya’mız genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak ders kitapları, ilçe genelindeki okullara ulaştırılmak üzere depolarda hazırlanıyor. Kitapların zamanında ve eksiksiz şekilde öğrencilere ulaştırılması için ekipler yoğun mesai harcıyor.

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kitapların okullara sevkiyatının planlandığı şekilde devam ettiğini, yeni eğitim yılına eksiksiz bir başlangıç yapılması için hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti. Haber:KaderŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ