ALTINÖZÜ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ, BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ, BAŞKAN SARI’YI ZİYARET ETTİ

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde tekrar göreve seçilen ve güven tazeleyen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’yı ziyaret etti. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Aslan, Başkan Sarı’nın göreve devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Başkan Sarı’nın destekleriyle faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan Aslan, ziyaret programında yaptığı konuşmada “Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi olarak ilçemizde değişim ve dönüşümün mimarı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde yeni bir rekora imza atarak görevine devam eden Altınözü Belediye Başkanımız sayın Rıfat Sarı beyefendiyi ziyaret ettik.

Altınözü’müzün gençliğine değer katan, gençlik Meclisi olarak fikirlerimizin hayata geçmesinde, Altınözü’müzün gençlerin emekleriyle kalkınmasında bizim her daim yolumuza ışık olan ve gençlik meclisimizin hayata geçmesinin baş mimarı değerli başkanımız Rıfat Sarı’nın İlçe Belediye Başkanımız olarak göreve devam etmesinden memnuniyet duyduğumuzu ifade ediyorum.

Başkanımız Rıfat Sarı’nın bizlere bugüne kadar verdiği desteklerle gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin bugünden sonra da artarak devam edeceğini ilçemiz gençliğine müjdeliyorum. Varolun sayın Başkanımız. Altınözü’müzde sizinle nice zaferlere inşa’Allah..” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.