HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, SEZON ÖNCESİ EKSİKLİKLERİ GİDERİYOR

HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, SEZON ÖNCESİ EKSİKLİKLERİ GİDERİYOR

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü, yaklaşan yaz ayları öncesinde orman yangınlarıyla mücadele için titiz bir hazırlık sürecine girmiş durumda. Bu kapsamda, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, yangın ekiplerinin personel ve ekipmanlarını en üst seviyede hazır hale getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.Hatay Orman Bölge Müdürlüğü, yaklaşan yaz ayları öncesinde orman yangınlarıyla mücadele için titiz bir hazırlık sürecine girmiş durumda. Bu kapsamda, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, yangın ekiplerinin personel ve ekipmanlarını en üst seviyede hazır hale getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.Orman yangınlarına karşı etkili mücadele için ekiplerin donanımı büyük önem taşıyor. Bu nedenle, ekiplerin koruyucu giyiminden kullanacakları arazi araçlarına kadar her detay titizlikle inceleniyor. Koruyucu giysi ve teçhizatların yanı sıra, arazözler ve ilk müdahale araçlarının tüm ekipmanları da detaylı bir şekilde kontrol ediliyor ve eksiklikler gideriliyor.

Denetlemeler, Antakya Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli orman yangınlarıyla mücadele ekiplerini kapsayacak şekilde gerçekleştiriliyor. Bu denetlemeler, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Tolga Yılmaz ve Şube Mühendisleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Ekiplerin her bir üyesinin sahip olduğu bilgi ve becerilerin yanı sıra, ekip olarak uyum içinde çalışabilmeleri de göz önünde bulunduruluyor.Ayrıca, denetimler sırasında ekiplerin işbaşı eğitimleri de devam ediyor. Orman yangınlarının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için gerekli olan teknik bilgi ve becerilerin yanı sıra, ekip çalışması ve iletişim becerileri de sürekli olarak pekiştiriliyor.

Hatay Orman Bölge Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da orman yangınlarıyla etkili bir şekilde mücadele etmek için en üst düzeyde hazırlıklı olmak için çalışmalarını sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.