GÜLBOL ATÖLYESİ AELEN’DE SERGİ AÇTI

GÜLBOL ATÖLYESİ AELEN’DE SERGİ AÇTI

Hatay’ın tanıtımında büyük katkıları olan Zeynep & Naim Gülbol çiftinin Gülbol Yakma resim atölyesi, Almanya’nın Aalen kentinde, Aalen kültür derneğinin misafiri olarak Uluslararası yabancılar Festivalinde ahşap üzerine yakma resim sergisi açtı.

Çok sayıda hemşehrimizin yaşadığı Aalen kentinde Gülbol çiftinin sergisi büyük ilgi gördü. Sergiye Aalen Belediye Başkanı Frederick Brütting, Aalen Belediye meclis üyesi Kardeş Şehir Derneği Roland Hamm, Antakya Aalen Kültür Derneği Başkanı Vecdi Temizkan veYeşiller Partisi’nden Bennett Müller katıldı.

Serginin çok yoğun geçtiğini söyleyen Zeynep Naim Gülbol Çifti şöyle dedi; “Biz Prof. Dr. Servet Ahmet Golbol ve Antakya Aalen Kültür Derneği davetlisi olarak festivalde yer aldık.Çok yoğun geçen Sergide çok değerli başkanlar ve çok sayıda Sanatseverler sergimizi ziyaret etti.Bu etkinlikte yanımızda olan, bizi destekleyen bizlere moral olan çok değerli Antakya Aalen Kültür Derneği Başkanı Vejdi temizkan ve Dernek yönetimine gönüllü yanımızda duran bize tercümanlık yapan gönüllülere çok teşekkür ediyoruz”

Gülbol yakma resim atölyesi Antakya’yı birçok festivalde temsil etmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar katıldıkları festivallerde en çok Antakya’nın simge yerlerinin resim edildiği yakma tablolar ilgi görüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.