ŞEHRİMİZİ EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

ŞEHRİMİZİ EL BİRLİĞİYLE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ın kültürel hazinesini el birliğiyle yeniden ayağa kaldıracaklarını belirtti. 

Milletvekili Yeşildal, beraberindeki AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel ve Kemal Karahan ile birlikte Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür V. Birol İnceciköz’ü ziyaret etti. Hatay’da 6 Şubat depremleriyle yerle bir olan Hatay’ın kültür hazinelerinin değerlendirildiği ziyarette şehrin yeniden imarı da değerlendirildi. 

“HATAY’I YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

Ata mirası kültür varlıklarının el birliğiyle ayağa kaldırılacağını kaydeden Milletvekili Yeşildal, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür V. sayın Birol İnceciköz ve Milletvekillerimizin katılımıyla Merkez ilçemizde bulunan Ata mirası kültür varlıklarımızın inşası ve şehrimizin imar planları ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdik.Şehrimizi birlikte ayağa kaldırıp, yeniden inşa edeceğiz” dedi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.