ANTAKYA’YA İZZETTİN YILMAZ İMZASI

ANTAKYA’YA İZZETTİN YILMAZ İMZASI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentin her alanında imza çalışmalarını sürdürüyor.Kenti baştan imar faaliyetine girişen ve eksik hizmetlere anında müdahalelerle kesin çözümler üreten Başkan Yılmaz, çalışmalarıyla vatandaşlardan tam not alıyor.

HEDEF YEMYEŞİL BİR ANTAKYA

Antakya’nın yeşille kucaklaşması için her uygun alanda yeşillendirme çalışması yapan Başkan Yılmaz, mevcut alanların da revizyondan geçirilmesi için ekipleri seferber etti. Kentin her mahallesinde vatandaşların nefes alabilecekleri alanlar yaratmayı amaçlayan Başkan Yılmaz, bu amaçla tüm mahallelerde deyim yerindeyse yeşil seferberlik ilan etti.

ANTAKYA GENÇLİĞİNE SPOR ALANLARI YAPILIYOR

Antakya’da yaşayan onbinlerce gencin hem yaz tatillerini fırsata çevirerek eğlenip öğrenmek, hem de sosyal belediyecilik faaliyeti ile gençleri kötü alışkanlıklardan korumayı amaçlayan Başkan Yılmaz, gençlerin istifade etmesi amacıyla kentin muhtelif alanlarında spor alanları açmaya devam ediyor. Başkan Yılmaz Saraykent Mahallesi’nde hizmete sunduğu yüzme havuzunun yanında halı sahalar, yaz kursları ve bilim merkezi vasıtasıyla eğitici kursların aksamadan devam etmesini amaçlıyor.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Antakya’da asfalt hamlesi başta olmak üzere gerek sosyal çalışmalarla Başkan Yılmaz vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Mahallelere açılan taziye salonları, asfalt görmeyen yollara yapılan asfaltlar, park çalışmaları, festival ve konser programları gibi çok sayıda alanda çalışmalarını deneyimli ekibi ile sürdüren Başkan Yılmaz’a teşekkür eden vatandaşlar, “Başkan İzzettin Yılmaz kentimizi güzelleştiriyor. Kendisine çalışmaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dediler. Millet Bahçesi ile hizmetleri taçlandırmayı hedefleyen Başkan Yılmaz, Antakya halkına bu büyük projeyi kazandırmak için var gücüyle çalışıyor.  Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.