HATAYSPOR KÜMEYE GİDİYOR

HATAYSPOR KÜMEYE GİDİYOR

Hatayspor Trendyol Süper ligin erteleme maçında Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Mücadelede ilk vuruşu temsilcimiz Hatayspor yaptı. 6’da Hatayspor atağında Ömer Faruk çalımlarla ceza sahasına girdi. Şutu defansa çarparak uzaklaştı. 10’da Görkem’in pasına hareketlenen Kerim’in ortası isabetli olmadı ve top auta çıktı. 14’te Kerim ceza sahası çaprazından kaleyi denedi. Top kaleci Nita’nın kontrolünde auta çıktı. 24’te Maximovic ceza sahasına ortaladı. Defanstan seken topa röveşata vuruş deneyen Strandberg’in şutu auta çıktı. 26’da Hatayspor Ömer Faruk ile etkili geldi. Görkem topu aldı, içeriye ortasında top hakeme temas etti. Oyun hakem atışı ile yeniden başladı. 31’de Rivas’ın ortası farklı şekilde auta çıktı. 33’de Gaziantep FK takımı Draguş ile yüklendi. Uzaktan şutu Erce’de kaldı. 35’te Maximovic topu Kerim’e aktardı. Kerim ters ayağıyla plase vuruş denedi, top auta çıktı, hakem de pozisyon için ofsayt bayrağını kaldırdı. 42’de sağ kanattan Kerim ortaladı, Rivas’ın kafa vuruşunda top kalecide kaldı. 43’te Ömer sağ çaprazdan kaleyi denedi, top yine kalecide kaldı. İlk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.  

İKİNCİ YARIDA DA BEKLENEN GOL GELMEDİ

46’da Hatayspor Bashiru ile yüklendi. Ortası defansa çarparak uzaklaştı. 50’de Ömer Faruk ceza sahası içinden Görkem’in önüne yuvarladı. Görkem’in plasesini kaleci parmaklarının ucuyla kornere gönderdi. 59’da Gaziantep FK N’koulou ile kornerden golü buldu. Ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 63’te Strandberg ceza sahasında rakibin müdahalesiyle yerde kaldı. Hataysporluların penaltı beklediği pozisyonda hakem devam kararı verdi. 68’de Hatayspor Rivas ile sol kanattan yüklendi. Şutunda top kalecide kaldı. 72’de Ömer Faruk sağ kanattan yüklendi. Çalımını atıp şutunu çekti, top kalecide kaldı. 78’de Lamkel Ze pasını Bashiru’ya aktardı. Bashiru’nun yerden şutunu kaleci kurtardı. 80’de Gaziantep FK Markovic ile yüklendi. Maxim’in ara pasında hareketlenen Markovic’in şutunu Erce ayaklarıyla kurtardı. 83’te Ömer Faruk önünü boşalttı, plasesi kalecide kaldı. 88’de Lamkel Ze uzaktan kaleyi denedi, top auta çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Hatayspor bu karşılaşmanın ardından yine kendi sahasında Pendikspor’u ağırlayacak. Mücadele Cumartesi günü saat 13.30’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.