CEM EREN ANADOLU LİSESİ TEMELİ ATILDI

CEM EREN ANADOLU LİSESİ TEMELİ ATILDI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı Çamaltı Mahallesi Devrent-Avcılar güzergahı çevreyolu kenarında 24 derslikli Cem Eren Anadolu Lisesi temeli atıldığını açıkladı.

Ağır çelikten yapılacak olan okulun ilçeye hayırlı olması temennilerini ileten Yalçın; “Ağır çelikle yapılacak 24 derslikli okulumuzun temelini, İlçe Kaymakamımız Sn. Halil Yazıcı, İlçe Başkanımız Sn. Doğan Gürlen, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hikmet Bilgil’in katılımıyla gerçekleştirdik. Bu okulun ilçemize kazandırılmasında aracı olan Doç. Dr. Cihat Yaycı paşamıza ve eğitim alanında her desteği sağlayan Hayırsever İş İnsanı, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Eren Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çamaltı Mahallesi Devrent-Avcılar güzergahı çevreyolu kenarına yapılan okulumuz yeni eğitim-öğretim sezonunda kapılarını öğrencilere açacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.