ERZİN KAYMAKAMI’NA ‘HOŞGELDİN’ FORMASI

ERZİN KAYMAKAMI’NA ‘HOŞGELDİN’ FORMASI

Hatay’ı TVF Alparslan 1. Liginde temsil eden Erzin Yeşilken Spor Kulübü yönetimi, ilçeye yeni atanan Kaymakam Onur Özaydın’a ‘Hoş geldin’ ziyareti gerçekleştirdi, bir de adının yazılı bulunduğu bir forma hediye etti.

TVF Türkiye Voleybol Federasyonu Alparslan 1’inci liginde mücadele eden Erzin Yeşilkent spor Voleybol Takımı Kulüp Yönetimi Teknik Direktör Güntaç Yılmaz ve takımın sponsoru Abdullah Özmen, Erzinli Milli voleybolcu Barış Bıyıklı ile birlikte Kaymakam Onur Özaydın’ın konuğu oldu. Gerçekleştirilen ziyarette kulübün 2023-2024 sezonunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler veren kulüp yönetimi ayrıca Kaymakam Onur Özaydın’a çiçek ve sırtında adının yazılı bulunduğu takım forması takdim etti.

KAYMAKAM ÖZAYDIN KULÜBE BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Onur Özaydın, yeni sezonda ilçenin tek profesyonel voleybol takımı Yeşilkent spora başarılar dileyerek “Spor her alanda birleştirici bir güç, kentin birlikteliğini, sosyalleşmesini arttırır. Biliyorsunuz Filelerin Sultanlarının başarısıyla Türkiye’de Voleybol sporuna ilgi de daha da arttı. Kentimiz için çok önemli olan bu takıma gereken desteğin verilmesini gerekir, biz de elimizden geldiğince destek vermek isteriz. Başarılar diliyorum, yolumuz açık olsun” dedi. Yeşilkent spor teknik direktörü Güntaç Yılmaz da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada kentin profesyonel anlamda tek sportif kulübü olarak, kendilerini nazik kabulleri ve sıcak ev sahipliğinden dolayı Kaymakam Onur Özaydın’a teşekkürlerini ilettiğini söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.