EN GÜZEL YENİ YIL HEDİYESİ KANVAS TABLOLAR

EN GÜZEL YENİ YIL HEDİYESİ KANVAS TABLOLAR

Yeni yıla sayılı günler kala sevdikleri için etkileyici bir hediye düşünenler için Süet kumaşa transfer baskı uygulanarak hazırlanan rengarenk tablolar iyi bir alternatif olarak çıkıyor karşımıza.Emre Ajans farkı ile satışa sunulan 60×90 ebatındaki tablolar arasından sevdikleriniz için muhakkak bir seçim yapabileceğiniz gibi kendiniz içinde tercih edebilirsiniz.Milli değerlerimizden dini motiflere ,Manzaralardan muhteşem fotoğraf karelerine kadar yüzlerce modelin olduğu tablolar Yeni Yıl’a kadar sadece 100 TL ile satılıyor.

Muhteşem tabloları yakından görmek adına herkesi Emre Ajans’a  beklediklerini ifade eden İşletmeci Fahrettin Aydın açıklamasında:” Deneme amaçlı getirdiğimiz tablolarımız gören herkes tarafından beğenilip satın alınmaya başlayınca bizde daha çok çeşit getirerek müşterilerimizi muhteşem tablolar ile buluşturduk.Satın alan arkadaşlarımızın tavsiyeleri ve sosyal medya hesaplarında yapmış olduğumuz paylaşımlar ile günden güne müşteri sayımız artarak devam etti.Hatta şehir dışından da siparişler alarak tablolarımızı kargo ile istenilen adreslere gönderdik.Ve bizde böylesine ilgi gören tablolarımızı maliyet fiyatı olan 100 TL ile yeni yıl hediyesi almak isteyenler için 31 Aralık tarihine kadar kampanyamızı hayata geçirdik.Tablolarımız o kadar kusursuz baskılar ki yağlı boya tablo sanalar da olmaktadır. 1 kalite kumaş  üzerine baskı olan tablolarımız kanvas çıta üzerine  gerdirme olup ıslak bezle silinebilme özelliğindedir.Solma garantisi de vardır.İlgilenen herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Atatürk caddesi Semih Azmi sokak No:8/3 adresinde faaliyet gösteren Emre Ajans’a 0 531 623 67 67 , 0 552 326 67 67 ile 0 537 430 37 57  nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.