PAYASLILAR KALİTELİ HİZMETİ HAK EDİYOR

PAYASLILAR KALİTELİ HİZMETİ HAK EDİYOR

Çöp dağlarının esir aldığı Payas’ta vatandaşlar yetkililere asli hizmetlerin dahi, yerine getirilmemesinden dolayı isyan ettiler.

Payaslıların, diğer ilçelerdeki vatandaşlar gibi daha kaliteli hizmetleri hak ettiğini belirten vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak Payas’ın adının olumsuz olarak anılmasına neden olan bu gibi sorunların yaşanmaması için temizlik gibi asli hizmetlerin aksamaan devam etmesini talep ettiler. Gazetemize ulaşarak Payas’taki kirliliği göz önüne seren vatandaşlar yetkililere önce kendi ilçelerindeki hizmetleri takip etmeleri çağrısında bulundular.

“ÖNCELİK PAYAS OLMALI”

Payas’ın en gözde ilçeler arasında olmasını isteyen, ancak hizmet kriterleri göz önüne alındığına bunun mümkün olmadığını belirten vatandaşlar, ilçedek bu gibi olumsuzlukların, ilçenin adını lekelediğini belirttiler. İlçe yöneticilerinin farklı ilçelerde olan bitenden önce kendi ilçelerine bakmaları önerisinde bulunan vatandaşlar, “Öncelik Payas olmalı. Bu ilçeden kazanıyorsanız, önceliğinizi, tüm gücünüzü bu ilçeye vermelisiniz. Diğer ilçelere ne gelmiş, ne gitmişten önce siz ilçeye ne getirebiliyorsunuz ona bakılmalıdır. Başka Payas yok” ifadelerini kullanarak yetkililere hizmet çağrısı yaptılar. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.