Bakanlıktan Palmiye Hastanesine 93.5 puan!

Sağlık Bakanlığı’nın ön gördüğü çok ciddi standartlar bağlamında denetimden geçirildiğini aktaran Başhekim Yılmaz “Çok iyi bir puan alarak bölgenin gururu olduk.

Bakanlıktan Palmiye Hastanesine 93.5 puan!

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu Sağlık Bakanlığı denetimcileri tarafından gerçekleştirilen ‘Kalite Hizmet Standartları’ konusunda yüz üzerinden 93.5 puan aldıklarını açıkladı.Geçen hafta yapılan denetlemeler ve elde edilen sonuç ile ilgili Başhekimlikte Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Ceritbilmez ile birlikte açıklama yapan Başhekim Opr. Dr. Yılmaz Şahutoğlu çok ciddi ve yoğun içerikli bir denetim sürecinden geçtiklerini söyledi.Bu denetimler sonucunda kurumlarının hemen hemen bütün birimlerinin çalışma koşulları, fiziki yapıları, personel hizmet standartları ve kalitesi, Sağlık Bakanlığı’nın ön gördüğü çok ciddi standartlar bağlamında denetimden geçirildiğini aktaran Başhekim Yılmaz “Çok iyi bir puan alarak bölgenin gururu olduk. Bu denetimler neticesinde çok şükür kurumumuz Palmiye Hastanesi bölgede 100 üzerinden 93,5 puan alarak, kendi alanındaki bu kalitesini, nitelikli hizmet üretme kapasitesini, hasta memnuniyeti açısından son derece umut veren, memnuniyet ölçeği yüksek olan bir kurum olma özelliğini bu yönüyle de tescillemiş oldu” dedi.Bu çalışmalara uzun zamandır ciddi bir emek ve özveriyle katkı sunan kurumun bütün personelleri, bu süreçte yeni yönetimin verdiği dinamik ve teşvik edici yapı ile birlikte ciddi, önemli bir sonuç elde ettiklerini kaydeden Başhekim Yılmaz “Bu sonuçta emeği olan, bize katkılarını, desteklerini her şart altında esirgemeyen yönetim kurulumuza, bu standartların elde edilmesinde büyük özveri ve gayretle çalışan ve bu yönde katkı sunan bütün hekim arkadaşlarımıza, hemşirelerimize, teknik ekibimize, yani kurumumuzun bütün personellerine çok teşekkür ediyorum. Hakikaten hem Palmiye yönetimi, hem de İskenderun adına, böyle bir sağlık kuruluşunun bu standartlarda hizmet veriyor oluşunun Sağlık Bakanlığınca tescil edilmiş olmasının gururunu yaşattılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.