KIZILAY’DA KAZANLAR İFTAR İÇİN KAYNIYOR

KIZILAY’DA KAZANLAR İFTAR İÇİN KAYNIYOR

Türk Kızılayı İskenderun Şubesi, günde iki bin kişiye yemek yetiştirmek için sabahın erken saatlerinde kazanları kaynatıyor.
Türk Kızılayı İskenderun Şubesinin lojistik merkezinde kurulan kazanlar, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte kaynamaya başladı. Şube Müdürü Seden İlhan gözetiminde sabahın erken saatlerinden itibaren kazanlara pişirilecek yemeklerin malzemesi hazırlanarak pişirilmeye çalışıyor. Süreci anlatan Şube Müdürü Seden İlhan, aşçıları gözetiminde hareketliliğin sabah erken saatlerinden itibaren başladığını bildirerek, “Aşçımızın gözetiminde görevli arkadaşlar mutfakta malzeme hazırlığına erkek saatlerde başlıyorlar. Bu hızlı tempo, öğlene kadar devam ediyor. Ardından pişirilen yemekler, merkezimizin idari binasının yanına getirilerek vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Günde iki bin kişiye bu dağıtımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
Günde en az üç çeşit yemek verildiğini ifade eden Seden İlhan, Ramazan ayı boyunca 20 çeşit yemek pişireceklerini anlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.