BAŞKA KIRIKHANSPOR YOK!

BAŞKA KIRIKHANSPOR YOK!

Hatay’ın genç ve tanınmış iş insanlarından Serhan Yıldırımhan Kırıkhanspor’u ziyaret etti.

Futbolcularla bir araya gelen iş insanı Yıldırımhan, Kırıkhanspor’u düze çıkaracak olan reçeteyi de açıkladı. Yıldırımhan, ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda; “Kırıkhanspor Kulübü’müzün alt yaş kategorileri antrenmanına misafir olduk. Şehri ve geleceğimizi imar etme adına; birçok söz verildi. Ama görülen o ki, henüz gerçek manada bir adım atılmadı. Gençlerimizin içecek suyu yok, antrenman forması yok, eşofman yok, yağmurluk yok. Pandemi ve deprem ile koyulan hedefler sekteye uğradı, mevcut yönetim tüm fedakarlıklarına rağmen şansızlıklarla boğuştu, kulüp başkanı yeri geldi kapı kapı bütçe ayarladı, yetmedi ailesinin nafakasından harcadı. Şahit olduğumuz için söylüyoruz bunları…

Siyasi misafirleri ağırlayınca; lokantada, yedirdiğiniz bir öğün yemek ücreti kadar bile değil istekleri. İlçenin efsanesi olan Kırıkhanspor’un henüz bir A takımı bile yok. Yönetim Kurulu Başkanı görevinden istifa etmiş, genel kurul kararı alınmış ama kulübe ve ilçenin gençliğine fayda sağlayacak somut bir adım atılmamış. Kulüpçülüğü hakkınca bilirim. 2 yıl Kulüp Başkanlığı, 2 yıl Asbaşkanlık yaptım. Kulübün sorunu yönetim değildir, sporcularda değildir. Bu kulübün sorunu, altyapılara olan ilgisizlik!

REKLAM ALANI

Öneri;

1- Mevcut yönetim göreve devam etmeli, yönetim kuruluna her toplumu temsil eden kişilerden eklenmeli, tüm iktisadi güç altyapıya yatırılmalı.

2- ilçe adına mücadele eden tüm kulüpler birleşmeli.

3- Bütçe oluşturmak için, Kırıkhan sınırları içerisinde; yıkım yapan, bina yapan, kısacası ihale alan firmalardan kulüp adına sponsorluk alınmalı.

4- ilçede ki antrenörlere yaş kategorilerinin herbiri adil dağıtılmalı.

5- Kırıkhanspor Çamlık Tesisleri tekrar aktif olmalı.

6- İlçe Belediyesi, Kaymakamlık ve tüm STK’lar bu oluşuma koşulsuz destek vermeli.

“Bunca derdin içinde Kırıkhanspor’u mu düşünelim” diyenler olacaktır elbet. Lakin bu ilçenin gençlerinin sosyal kalkınma olguları içinde ellerinde Kırıkhanspor’dan başka bir şey maalesef yoktur.

Bunun yanında mahallelerin tümüne etüt merkezi, bilişim odası, derslerden arta kalan zamanlarını geçirebilmeleri için teknoloji oda birimleri kurulmalıdır. Bunlarla ilgili gerek olan bütçe gücünü “yerelde ve genelde birlik” siyasi manifestosu yapanlar için bulmak, zor olmamalı” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.