KARATAŞ: MUHTEŞEMSİN HAYDARLAR GÖLÜ

KARATAŞ: MUHTEŞEMSİN HAYDARLAR GÖLÜ

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, Mahalle ziyaretleri esnasında Haydarlar Gölüne uğradı.

Müthiş bir doğa güzelliği olan Haydarlar gölü vatandaşların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Havaların güzel olması nedeniyle birçok aile bu bölgeye giderek doğa ile iç içe bir ortamda vakit geçirdiler. Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, Mahalle ziyaretleri esnasında Haydarlar Gölüne giderek orda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş yaptığı açıklamada; ‘’Mahalle ziyaretlerimiz esnasında Haydarlar Gölüne uğradık. Bir kez daha bu tesisi yapma kararının ne kadar doğru olduğunu anladım. 7’den 70’e tıklım tıklım dolu.

Ailesiyle birlikte vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturmaya çalıştık. Tam da yerinde olduğunu bizzat vatandaşlarımızın ağzından duymak bizleri onure etti. Hizmetlerimizin devamı daha güzel yaşanabilir bir Hassa için bir kez daha oylarına talip olduğumuzu beyan ettik. Sağolsunlar Varolsunlar.’ İfadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.