BAŞKAN ADAYI KÜÇÜKLER VEFAYI UNUTMADI

BAŞKAN ADAYI KÜÇÜKLER VEFAYI UNUTMADI

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler,  başkanlık yolculuğunda son olarak Antakya Şehirliği’ni ve Narlıca Mahallesi deprem şehitliğini ziyaret etti.

Vefa göstergesi olarak şehit mezarlarını ziyaret eden Küçükler, şehitlerin ruhlarının şad olması temennilerini ileterek Antakya’yı daha güzel bir kent yapmak için çalışacağına bir kez daha söz verdi.

ZİYARET ANTAKYALI VATANDAŞLAR TARAFINDAN TAKDİR TOPLADI

Küçükler’in şehitliklere yaptığı anlamlı ziyaretler Antakya halkının takdirini kazandı. Her geçen gün daha geniş kitleler tarafından benimsenerek yoluna emin adımlarla ilerleyen Küçükler’i tebrik eden vatandaşlar, Antakya için en hayırlı başkanın Ferhat Küçükler olacağını kaydettiler. Küçükler, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Vatanımızın birlik ve bütünlüğü için şehit düşen asker ve polislerimizi Antakya Şehitliğinde ziyaret ettik. Ardından 6 Şubat depreminde Şehit olan vatandaşlarımızın mezarları başında dualarımızı okuduk” ifadelerini kullandı.

YETER SÖZ ANTAKYA’NIN

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Antakya esnafını ve mahallelerini dolaşan Küçükler: “Antakya’mızın yeniden ayağa kalkması için canla başla çalışan, şehrimizi dimdik ayakta tutan esnafımızla bir araya geldik. Yeter Söz Antakya’nın…”dedi.

“ESNAFIMIZIN DERTLERİNİ SIKINTILARINI DİNLEDİK”

Gülderen, Alaattin mahallerinde vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Ferhat Küçükler konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Söz Esnafımızın… Kadim yurdumuzun Antakya’mızın yeniden ayağa kalkması için canla başla çalışan, şehrimizi dimdik ayakta tutan esnafımızla bir araya geldik. Dertlerini sıkıntılarını dinledik. Projelerimizi ve çözüm önerilerimizi sunduk. Yeter Söz Antakya’nın…

“SÖZÜ ONLARA BIRAKTIK”

Akşam sohbetlerinde Alaattin Mahallemizin sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Antakya’da yapacağımız çalışmaları ve çözümleri konuştuk. Gülderen Mevkiindeki esnaflarımızla bir araya gelerek sözü onlara bıraktık. Deprem sonrası yaşadıkları sıkıntılarını dinledik.” dedi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.