BAŞKAN ALTINÖZ YRP ADANA İL DİVANINA KATILDI

BAŞKAN ALTINÖZ YRP ADANA İL DİVANINA KATILDI

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Galip Altınöz, Temmuz ayı Adana İl Divan toplantısına katıldı.

Başkan Altınöz’ün yanı sıra toplantıda YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Doğu Akdeniz Bölge başkanı Harun Pala, İl sorumlusu İsmail Ahmet Polat, İl Teşkilat Başkanı Şeref Vardı ve İl başkan yardımcısı Mehmet Dağ da katılım gösterdi. Adana İl Başkanı Özkut Özdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen il divan kurulu toplantısında Yeniden Refah Partisi’nin bölge genelinde izleyeceği yol haritası görüşüldü.

ALTINÖZ HATAY’IN SORUNLARINI VEKİL AŞILA’YA AKTARDI

REKLAM ALANI

Gerçekleşen Adana İl divan kurulu toplantısının ardından Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile bir araya gelen İl Başkanı Galip Altınöz, Aşıla’ya Hatay’ın sorunlarını aktardı. Milletvekili Aşıla’ya TBMM’de Hatay’ın sesi olması ricasında bulunan Başkan Altınöz, yaptığı açıklamada; “Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ile gündemimiz Hatay’dı. İlimizin Sorunlarını İlettik, TBMM ‘de Gündeme Getirip Çözüm Noktasında Destek Vereceğinin Sözünü Aldık. İyi ki Varsınız Kıymetli Vekilim. Temmuz Ayı Adana İl Divan Toplantısına Katılım Sağladık. Bizleri Misafir Eden Adana il Başkanımız Özkut Özdemir Başkanımıza ve Adana Teşkilatımıza Teşekkür Ediyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.