BAŞKAN ÇİNÇİN, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇİNÇİN, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Çinçin, Akdeniz İhracatçılar Birliği Yaş Sebze Meyve Başkan Adayı Ulus Sarıkaya ve beraberindeki heyeti, Antakya İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç’ı ve Hatay Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Gökçe Eker ve Dernek Üyeleri Gökhan Moralıoğlu, Özge Oktay ve Cenk Akgöl’ü makamında ağırladı.

BAŞKAN ÇİNÇİN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

REKLAM ALANI

İlk olarak Hatay Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Gökçe Eker ve Dernek Üyeleri Gökhan Moralıoğlu, Özge Oktay ve Cenk Akgöl’ü ağırlayan Çinçin, misafirleriyle Hatay’ın geniş mutfağını ve bu ürünlerin tanıtım çalışmalarını değerlendirdi. Hatay’ın zengin bir gastronomi kültürüne sahip olduğunu aktaran Çinçin, ziyaretçilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Çinçin daha sonra Akdeniz İhracatçılar Birliği Yaş Sebze Meyve Başkan Adayı Ulus Sarıkaya ve beraberindeki heyeti ağırladı. AKİB başkan adaylığı süreci ve iş dünyası üzerine misafirleriyle sohbet eden Çinçin, Sarıkaya’ya adaylık sürecinde başarılar diledi. Çinçin, son olarak Polis Haftası dolayısıyla ziyaretine gelen Antakya İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç’ı ağırladı. Kılıç nezdinde tüm emniyet camiasının gününü kutlayan Çinçin, Kılıç’a ziyaretinden dolayı şükranlarını sundu. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.