MKÜ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

MKÜ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde Ramazan Bayramı vesilesiyle Rektörlük konferans salonunda bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Törene Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil, Prof. Dr. Mehmet Turan, Genel Sekreter Prof. Dr. İbrahim Halil Çerçi ile akademik ve idari personeller katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, Ramazan Bayramının Hatay’da yaşayan bizler için ayrı bir anlam taşıdığını ifade ederek: “Bu bayram sevdiklerimizden ayrı düşmüş olmanın hüznünü hakkıyla idrak edebildiğimiz ilk bayramımız, geçen sene afetin sıcaklığıyla fark edemediğimiz hüzünleri yüreğimizde hissettiğimiz ilk bayram” dedi.

EREN: ÜNİVERSİTEMİZİ EN İYİ YERE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yıkıcı deprem felaketinin ardından üniversitemizi ve şehrimizi ayağa kaldırmak için verdiğimiz mücadeleye değinen Rektör Eren:” Sizler mücadeleyi yılgınlığa, zorluğu konfora, gayreti atalete tercih ettiniz. Çoğu insanı takatsiz bırakan bir felakette bu yolda yürümeyi seçtiniz. Bu bayramın, bir yıldır verdiğimiz gayretlerin boşa çıkmadığı yakın geleceğin bir dönüm noktası olduğuna gönülden inanıyorum. Bu gayretkeşlikle depremin yaralarını sarma aşamasından üniversitemizde ortak bir gelecek inşa etme aşamasına geldik. Devletimizin tüm birimleriyle gerek siz çalışanlarımızın gerekse öğrencilerimizin hayata ve şehrimize yönelik umutlarını bir an önce hayata geçirmek için sürekli temas ve işbirliği halindeyiz. Yakın, orta ve uzun vadeli planlarımızla üniversitemizi önce bölgemizde sonra ülkemizde emsal teşkil edecek bir seviyeye getirmek için usanmadan çalışıyoruz.” diyerek duygularını ifade etti.Rektör Prof. Dr. Veysel Eren, tören sonunda merasime katılan akademik ve idari personelimizle bayramlaştı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.