BAŞKAN ÇİRKİN’DEN “KRİPTO” UYARISI

BAŞKAN ÇİRKİN’DEN “KRİPTO” UYARISI

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Adnan Şefik Çirkin kriptoların sızma çalışmaları konusunda siyasi partilerin genel merkez ile yerel yöneticilerini uyardı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İYİ Parti Hatay İl Başkanı Adnan Şefik Çirkin kriptoların siyasi partilere sızmaya çalıştığına vurgu yaparak “Partilere aday, yönetici empoze etmek gayretindeler. Bir süredir Hatay’da yaşanılan hareketlilik bunu gösteriyor” dedi. İYİ Parti olarak en alttaki üyeden, Genel Merkeze kadar uyanık ve takipte olduklarının altını çizen A. Şefik Çirkin şunları kaydetti: “Bizden başka 2 parti daha var eminim onlarda da duruma hâkimdir. Hatay şu anda TÜRKİYE’nin en hassas vilayeti, sanırız ilgi de buradan kaynaklanıyor. Devletimiz uyanık ve ayakta ancak burada asıl görev siyasi kurumlara düşmekte, hepimiz uyanık ve dikkatli olalım, Hatay kaybedilmeyecek bir hazinedir…” Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.