BAŞKAN YAPAR’DAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN YAPAR’DAN 23 NİSAN MESAJI

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104’üncü kuruluş yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Yapar, mesajında şunlara yer verdi; “Türk milletinin kurtuluş mücadelesini yürüten Türkiye Büyük Millet Meclisi, bağımsızlığımıza giden yolda rehberimiz olmuştur. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ diyerek açtığı Milletin Meclisi, ülkemizi Cumhuriyete taşıyan meclis olarak tarihe geçmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın sahibi olan çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak yaşatacaklarına, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacaklarına, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edecekleri büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk meclis başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele’de emeği geçmiş olan kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.