AK PARTİLİLERDEN BAKAN URALOĞLU’NA ZİYARET

AK PARTİLİLERDEN BAKAN URALOĞLU’NA ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekilleri ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kentteki hizmetleri görüşmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.
Antakya’da devam eden altyapı ve ulaşım ile ilgili projelerin son durumunun masaya yatırıldığı ziyarette Antakya’nın ayağa kalkması için yapılacak çalışmalar da tartışıldı. Ziyarette Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yer alırken heyet Bakan Uraloğlu’na projeler ile ilgili sunum yaptı.
BAKAN URALOĞLU’NDAN ANTAKYA’YA DESTEK SÖZÜ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, deprem bölgesi olması dolayısıyla özel önem verdiklerini belirttiği Antakya’ya tam destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyaret sonunda AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal Bakan Uraloğlu’na kabulü ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hatay’ın Ulaşım ve altyapı inşa süreci hakkında değerlendirmelerde bulunduk.
Hatay’ımızı en kısa sürede tekrar ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.