BAŞKAN ERYILMAZ “GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ.”

BAŞKAN ERYILMAZ “GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ.”

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağspor takım oyuncuları ve yöneticileri ile bir araya geldi. İlçeye yeni kazandırılan Samandağ Belediyesi Suna Polat Gençlik Merkezi’ nde gençler ile bir araya gelen başkan Eryılmaz, ilçeye yeni kazandırılacak, gençlerin dinlenip antrenman yapabilecekleri Spor Lokalinin müjdesini verdi. Maddi manevi her zaman gençlerin destekçisi olduklarını belirten Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; ” İlçemizin güzide takımlarından Samandağ Spor Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri ile Gençlik Merkezimizde bir araya geldik. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılarak spora yönlendirilmesi noktasında yapılabilecek çalışmaları konuştuk.

Gençlerimiz için faaliyete yeni geçirdiğimiz Gençlik Merkezimizin yanı sıra Samandağ Stadının hemen yan tarafında gençlerimizin dinlenebileceği ve antrenman yapabileceği yeni bir spor lokali kazandıracağız.Maddi manevi her zaman sporcularımızın yanındayız. Onların gerek sosyal gerek sportif faaliyetlerinde her zaman destekçileri olacağız.” İfadelerine yer verdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.