KAŞIKÇI’DAN SAMANDAĞ TURU

KAŞIKÇI’DAN SAMANDAĞ TURU

MHP’li Vekil Samandağ’a gitti, İlçe Kaymakamı ve İlçe Emniyeti yanı sıra, bazı kurumları ve mahalleleri gezdi, halkla sohbetlerde bulundu, istekleri aldı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, hafta başında gittiği Samandağ ilçesinde kapsamlı gezi ve ziyaretlerde bulundu. İlk olarak İlçe Kaymakamı Murat Kütük’ü makamında ziyaret eden Vekil Kaşıkçı, daha sonra Meydan, Tekebaşı ve Mağaracık gibi ilçenin en büyük 3 Mahallesi yanı sıra bazı kurumlara ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde, Partili Meclis üyesi Adnan Akdaş ve İlçe Başkanıyla birlikte gezi ve incelemelerini yapan MHP’li Vekil, daha ziyade bölge halkının isteklerini sordu. Samandağ Devlet Hastanesi’ne de ziyarette bulunan Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Başhekim Dr. Hamit Harbelioğlu ile görüştü, doktor ve sağlık personeline, koronavirüs sürecindeki özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkürde bulundu. MHP’li Vekil, Türkmen Köyleri Derneği’ni de ziyaret etti. Milletvekili Kaşıkçı’ya, Samandağ Türkmen Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyareti anısına plaket verildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.