TÜRK GENÇLİĞİNİN BAŞARISINDAN NEDEN RAHATSIZSINIZ?

TÜRK GENÇLİĞİNİN BAŞARISINDAN NEDEN RAHATSIZSINIZ?

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan’ın gönderisine tepki gösterdi. Döner: “Türk Gençliğinin başarısından neden rahatsızsınız? Elimizi çekelim de istediğiniz yere çekebileceğiniz şuursuz bir gençlik mi meydana gelsin?” dedi.

NE OLMUŞTU?

DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan Ülkü Ocaklarının etkinliği ile ilgili: “Çocukların üzerinden ellerinizi çekin. O çocuklar eğitim için okullara gidiyor, küçük ortağın siyasi propagandasına maruz kalmak için değil. Ülkesini seven, sınıfları miting alanına çevirmek yerine sınıfa aç gelen çocuklarımız için, gittikçe bozulan eğitim sistemimizin düzeltilmesi için çalışmalı.” şeklinde konuşmuştu.

ŞUURSUZ BİR GENÇLİK Mİ MEYDANA GELSİN?

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Babacan’ın bu gönderisine tepki gösterdi. Ülkü Ocakları’nın UZEM programını kullanan bir gencin fotoğrafını paylaşan Döner: “Bak Ali Babacan; bu kardeşimiz Ülkü Ocaklarının projesi olan UZEM Programını kullanarak derslerinde başarı elde ettiğini ifade ediyor. Türk Gençliğinin başarısından neden rahatsızsınız? Elimizi çekelim de istediğiniz yere çekebileceğiniz şuursuz bir gençlik mi meydana gelsin?” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.