AHBAP HATAY’A 21 OKUL YAPTIRACAK

AHBAP HATAY’A 21 OKUL YAPTIRACAK

Ünlü sanatçı Haluk Levent’in başkanlığını yaptığı AHBAP Derneği, depremden etkilenen Hatay’a 21 okul yaptıracak. Yapılacak okullar için Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent arasında protokol imzalandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’da 210 okul yıkıldı,  160 okul ise orta hasarlı olarak kayıtlara geçti. Depremin vurduğu kentte çalışmalar devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren yardım seferberliği başlatan AHBAP, Hatay’da 21 okul yaptırmak için kolları sıvadı.

Yapılacak okullar için Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent arasında protokol imzalandı. İmza sonrası Hatay Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede “İlimize hayırlı olsun. Vali Mustafa Masatlı ve hayırsever Ahbap Derneği adına Haluk Levent arasında bir protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında 21 adet hafif çelikten okul yapımı ile ilimize toplam 292 adet derslik kazandırıldı” ifadeleri kullanıldı.

Vali Yardımcısı Gökay İçen de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “210 okulumuz yıkık, 160 okulumuz orta hasarlı. Şimdi sıra inşada…” dedi.

İçen, “21 adet okul (hafif çelik ve 292 derslik) protokolü Valimiz Sayın Mustafa Masatlı ve Ahbap Derneği adına Haluk Levent arasında imzalandı. Hedef Ahbap ile birlikte Hatay’ımıza 42 okul kazandırmak” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.