BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’A BİR DESTEK DE ATB’DEN  “İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA’NIN VAZGEÇİLMEZİDİR”

BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’A BİR DESTEK DE ATB’DEN  “İZZETTİN YILMAZ ANTAKYA’NIN VAZGEÇİLMEZİDİR”

Antakya’nın bilge Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a Antakyalı muhtarlar, iş dünyası ve esnafların ardından bir destek de çiftçilerin birleştiği STK olan Antakya Ticaret Borsası’ndan geldi. Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Güleryüz, Yönetim Kurulu Sayman Üye Gönül Uğurlu ve Genel Sekreter Metin Kuseyri; Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı ziyaret ederek tam desteklerini ilettiler. Her zaman esnafın, çiftçinin yanında olan, desteklerini esirgemeyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ileten heyet, Başkan Yılmaz’a kabullerinden dolayı teşekkür etti.

ATB HEYETİ TEK SES: “İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA YOK”

Antakya’ya 5 yılda sayısız hizmet kazandıran Başkan İzzettin Yılmaz’a kent kamuoyunun sahip çıkmasının dikkat çekici olduğunu belirten ATB heyeti, Başkan Yılmaz’ın kenti ayağa kaldıracak tek isim olduğunu da belirtti. Antakya’da İzzettin Yılmaz’ın özellikle zor durumda olan esnafa çok büyük desteklerde bulunduğunu belirten ATB yönetimi, gerek milletvekilliği, gerek HESOB ve şoförler odası başkanlığı, gerekse de Antakya Belediye Başkanlığı döneminde Antakya’ya sayısız hizmet kazandıran Başkan İzzettin Yılmaz’ın olmaması durumunda Antakya’nın toparlanmasının da çok zor olacağı kaydedildi. Cumhur İttifakı’nın Antakya konusunda adımını atarken kent halkına kulak vermesini isteyen ATB yönetimi, hizmetlerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek tam desteklerini ilettiler. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.