BAŞKAN KARATAŞ HASSA’DA BEYAZ ALTIN BULDU

BAŞKAN KARATAŞ HASSA’DA BEYAZ ALTIN BULDU

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, bölgede inceleme yapılırken ciddi bir kum rezervinin olduğunu fark eder etmez çalışmalara hızlıca başladıklarını ifade etti.

Parke taşı döşemede kullandığımız elek altı dediğimiz kum ocaklarda sadece kum fiyatı olarak kamyon başına 5-6 bin TL para gidiyordu diyen Başkan Karataş, “Akbez ve Aktepe için Altyapı çalışmaları biter bitmez burada kum stoku çalışmaları devam ederken bir yandan belediyemiz bünyesine kazandırmış olduğumuz parke taşı fabrikası taş stokuna devam ediyor” dedi. Başkan Karataş, yaptığı açıklamada “Parke taşı döşemede kullandığımız elek altı dediğimiz kum ocaklarda sadece kum fiyatı olarak kamyon başına 5-6 bin TL para gidiyordu. Hassa Merkez de bulunan daha önce seyir tepesi adında projemiz onayladı. Bölgede inceleme yapılırken ciddi bir kum rezervinin olduğunu farkeder etmez çalışmalara hızlıca başladık. Şuan Akbez ve Aktepe için Altyapı çalışmaları biter bitmez burada kum stoku çalışmaları devam ederken bir yandan belediyemiz bünyesine kazandırmış olduğumuz parke taşı fabrikası taş stokuna devam ediyor. Her iki mahallemiz için yollara başlayacağız inşallah” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.