DEFNE TEŞKİLATINDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, göreve geldiği ilk günden beri çalışmalarına aralıksız devam ederek vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

DEFNE TEŞKİLATINDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, göreve geldiği ilk günden beri çalışmalarına aralıksız devam ederek vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Defne engelliler derneğini ziyaret eden AK Parti Defne Belediye Başkan Adayı Ferit Oflazoğlu, Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen,Defne İlçe Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Hikmet Otuzbir,Defne İlçe Teşkilat Başkanı Ayhan Yamaner ve Defne Kadın Kolları Başkanı Leman Türk ile ziyaret ettiler.

Her insanın engelli adayı olduğunu her an hatırlaması gerektiğini, bundan dolayı engelli vatandaşlarımıza her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmak gerektiğini belirten AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, “Devletimiz son yıllarda yaptığı kanuni düzenlemelerle, engellilerimizin sosyal ve ekonomik hayatta aktif olmalarını ve topluma daha kolay adapte olmalarını hedeflemiştir. Bizler de engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için ilimizde önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Bugünkü ziyaretimizde, dernekte yürütülen faaliyet hakkında ve normal hayatları üzerine engelli kardeşlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve isteklerini dinledik. Engelli kardeşlerimizle bir araya gelmiş olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, engelli evlatlarımızı sabırla ve büyük fedakârlıklarla büyüten ailelerine de teşekkür ediyorum.” dedi.                                               HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.