KAŞIKÇI, MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ

KAŞIKÇI, MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Dr. Lütfi Kaşıkçı, geçmiş dönem Şirince Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbaş’ın organize ettiği programda Doğu Antakya Mahalleleri Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Programda Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner de yer aldı. Mahalle muhtarlarının bulundukları birimler ile ilgili isteklerini dinleyen Milletvekili Kaşıkçı, Türkiye’nin 2. Yüzyılında Hatay’ın da kalkınma hamlelerinden nasibini alacağını kaydetti.

“HATAY 2. YÜZYILIN YILDIZI OLACAKTIR”
Hatay’a Roketsan tarafından kurulacak olan tesisin Hatay’ın kalkınması yolunda ilk adımlardan birisi olduğunu kaydeden Kaşıkçı, “geçmiş dönem Şirince Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbaş’ın organize ettiği programda Doğu Antakya Mahalleleri Muhtarlarıyla bir araya geldik. Mahalle muhtarlarımız bizim çözüm ortaklarımızdır. Hataylı vatandaşlarımıza ilk dönem yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını da yapmak için ikinci dönemde sizlerden güçlü bir destek istiyoruz. Terörle iltisaklı olan partilere, ülkemizi bölmek isteyen odaklara vatandaşlarımızın oy vermeyeceğini biliyoruz. Türkiye’mizin birliği yolunda atılmış bir adım olan Cumhur İttifakı’mızın, bu seçimden güçlü şekilde çıkması sizlerin teveccühünüze bağlıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Milliyetçi Hareket Partimizin TBMM’de güçlü temsili için sizlerden sandıkta bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy da MHP’ye atmanızı rica ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Kaşıkçı, daha sonra muhtarlarla gündeme yönelik istişarelerde bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.