LÜTFÜ İSKENDERUN’DA BATTI AMA ÇIKAMADI

CHP’li HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın vizyon projelerinden biri olan İskenderun’daki battı-çıktı projesi yüksek maliyeti ve yapımının uzaması nedeniyle uzun süre İskenderun’lu vatandaşları mağdur ettikten sonra bu kez de halkı başka bir sorunla karşı karşıya bırakıyor.

LÜTFÜ İSKENDERUN’DA BATTI AMA ÇIKAMADI

CHP’li HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın vizyon projelerinden biri olan İskenderun’daki battı-çıktı projesi yüksek maliyeti ve yapımının uzaması nedeniyle uzun süre İskenderun’lu vatandaşları mağdur ettikten sonra bu kez de halkı başka bir sorunla karşı karşıya bırakıyor. İskenderun’da trafiğin sözde rahatlaması için yapılan ve 100 milyon liraya mal edildiği iddaa edilen bin 700 metre uzunluğunda ki battı-çıktı projesi tamamlandıktan kısa bir süre geçmesinin ardından sorunlarıyla dikkat çeken projeyi yapan firmaların yandaş olduğu iddaa ediliyor.
HBB tarafından tanıtımı yapıldığında İskenderun halkının büyük beğenisini kazanan projenin hayata geçirilmesi için çalışma başlatılırken öncesinde “su sızıntısından” dolayı proje değişikliğine giden Hatay büyükşehir belediyesi 9 ay da bitirmeyi planladığı battı-çıktının yapım aşamasının uzaması vatandaşların tepkisini çekerken üstüne bir de su sızıntısının önüne geçilmeden battı-çıktı’nın trafiğe açılmış olması su sızıntısının meydana geldiğini ortaya çıkarıyor.
ESNAF YAPIMDA MAĞDUR OLDU
Yapım sürecinin uzamasıyla birlikte projeden en büyük zararı yine esnafın görmüş olması da dikkatlerden kaçmadı. Uzun uğraşlar sonunda zar zor açılan Battı-Çıktı projesinin üstüne birde yandaş firmaya verildiği iddiaları ise hem İskenderun halkının hem de tüm Hatay’lı vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Vatandaşlar birçok çalışması şaibeli olan Büyükşehir Belediyesinin uygunsuz çalışmalarına dikkat çekerken yaklaşan yerel seçimler öncesinde Büyükşehir’e tepkiler artıyor.
KAMUOYU ADINA SORUYORUZ
Battı-çıktı ile birlikte sorunların halen devam etmesi ve sorunları görmemezlikten gelen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a vatandaşlar tarafından tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Battı-çıktı projesinin uzun zaman trafiğe kapalı olmasından çevredeki esnafların iş yapamamasına neden olmuştur. HBB başkanı Lütfü Savaş İskenderun esnafını bu kadar mağdur ettikten sonra, battı-çıktı projesini hangi yandaş firmanıza hangi vaetler ve ne karşılığında sunduğunuz vatandaşlar tarafından merak konusu olduğu söyleniliyor.Çevredeki esnafları bu kadar mağdur etmeniz ve evlerine ekmek parası götürememelerine neden olmanız hiç mi vicdanınızı sızlatmadı? HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.