BAŞKAN SARI, ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU

BAŞKAN SARI, ÇARŞI ESNAFIYLA BULUŞTU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Esnafın yanı sıra vatandaşlarda da hasbihal eden Başkan Sarı, esnafın talep ve beklentileri dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlarla iç içe olarak ilçeyi birlikte yönetmeye devam edeceklerini dile getiren Başkan Sarı, dükkan dükkan dolaşarak esnafla sohbet etti. Altınözü Belediyesi olarak her zaman esnafa destek olduklarını bundan sonra da aynı anlayışla çalışacaklarını belirten Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, sıcak karşılamalarından dolayı esnafa teşekkür etti.

SORULARINI CEVAPLAMAYA ÇALIŞTIK

Başkan Sarı, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine ilişkin yaptığı bilgilendirmede emek ve alın terine vurgu yaptı. Başkan Sarı, “Çarşı esnafımız ve hemşehrilerimizle hem hasbihal ettik hem sorularını cevaplamaya çalıştık. Alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli esnaf kardeşlerimizi ve halkımızı dinledik. Her zaman yanlarında olduğumuz değerli esnaflarımıza samimi sohbet ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ESNAF VE VATANDAŞI DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Altınözü genelinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Sarı, vatandaşların ve esnafın sorun, talep ve önerilerini yerinde dinlemek, hal hatır sormak ve ilçe sakinlerinin gönlüne dokunabilmek adına benzer faaliyetlerde bulunmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sarı’nın Altınözü esnafına gerçekleştirdiği ziyaretler karşılıklı iyi dilek temennileri ile son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.