BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

BAŞKAN SARI’DAN FESTİVALE DAVET

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, tüm Hataylı vatandaşları 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan festivale davet etti.

Bu yıl yaşanan deprem felaketi dolayısıyla programda değişiklik yapacaklarını kaydeden Başkan Saı yaptığı açıklamada; “Kıymetli Hemşehrilerim; gelişen ve her geçen gün daha da güzelleşen Altınözü’müzde her yıl sizlerin yoğun katılımları, büyük bir coşku ve heyecanla bilindiği üzere Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizi geleneksel olarak düzenliyoruz. Ancak hepimizin malumu olduğu üzere 6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremde başta ilimiz Hatay olmak üzere 11 ilimizde 50 bini aşkın şehidimiz olup bu felaket hepimizi derinden yaralamıştır. Yaşanan deprem felaketinden dolayı bu yıl 21-22 Ekim tarihlerinde yine sizlerin teveccühleriyle gerçekleştireceğimiz festivalimizde programımızın içeriğinde değişikliklere gideceğiz. Yaşadığımız afetten dolayı 21 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek programımızda Temsili Zeytin Hasadı, Depremden etkilenen 11 ilimizin anısına fidan dikimi ve akabinde deprem şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlidi Şerif yer alacaktır. Bu yıl hem festivalimize ara vermemek hem de deprem şehitlerimizi anmak maksadıyla programımızın içeriğinde değişiklikler yaparak aynı coşku ile Altınözü’müzde buluşacağız. Siz değerli halkımızı bu anlamlı günde birlik ve beraberlik ruhunu daha güçlü tutmak için 21-22 Ekim’de Altınözü’müze bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.