ZAROĞLU’NDAN ÜYELERE TEŞEKKÜR

ZAROĞLU’NDAN ÜYELERE TEŞEKKÜR

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Necmettin Zaroğlu tüm üyelere teşekkür etti.

Başkan Zaroğlu yaptığı açıklamada; “Bugün yapılan organ seçimlerinde Bir  kez daha Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiş olmaktan onur duydum. Bana bu onuru yaşatan, güvenen, teveccüh gösterip Reyhanlı ticari hayatının en güçlü temsilcisi Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık görevine seçen tüm Meslek Komite ve Meclis Üyelerime teşekkür ediyoruz Birlikte  çok güzel işlere imza atacağımıza gönülden inandığım 3.  Dönem meclisimizde, yönetim kurulumuzda, meslek komitelerimizde ve diğer organlarımızda görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu  güne kadar hep doğru bildiklerimizi doğru şekilde yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da aynı gayret ile şehrimiz ve üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Seçim sonuçlarımız şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.