“ANTAKYA’YA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU”

“ANTAKYA’YA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat depreminin üzerinden 14 ay geçmesine rağmen memleketimiz aynı yerinde duruyor. İnşallah 1 Nisan sabahı geldiğimizde Antakya’mızın hizmet planlamasını yaparak çalışmalarımızı başlatacağız. Antakya’ya hizmet bizim boynumuzun borcudur.” dedi. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı, Semerciler Çarşısı, Konteyner Kent ziyaretleri, Yesevi Hareketi tarafından yapılan iftar programı ve hane ziyaretleri ile çalışmalarını durmadan sürdürüyor.

“DEPREMİN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”
3 gün sonra yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı ve Semerciler Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Antakya’da esnafımız her zaman bizi yanında hissedecek.

“Esnaf Bürosu” ve “Kalkınan Esnaf, Kazanan Antakya” projelerimiz ile el ele omuz omuza vererek, şehrimizi ayağa kaldıracak ve 6 Şubat depreminin yaralarını hep birlikte saracağız. Uzun Çarşı ve Semerciler Çarşısı’nda bizleri ağırlayan ve misafirperverlik örneği sergileyen esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE ANTAKYA’M KART VERECEĞİZ”
Konteyner Kent ziyaretleri kapsamında depremzedeleri hanelerinde ziyaret eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Geride kalan ve hayatını konteyner kentlerde yaşamını sürdüren ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Antakya’m Kart vereceğiz. Antakya’m Kart ile vatandaşlarımız alkol ve sigara hariç her türlü gıda, kırtasiye, giyim vb. ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu projemiz ile binlerce vatandaşımız faydalanacak, yüzlerce esnafımız kalkınacak. Omuz omuza verip hep birlikte Antakya’mızı elbirliği içerisinde kalkındıracağız.” diye konuştu.

DR. AKSOY HACI ÖMER ALPAGOT MAHALLESİ’NDE İFTAR PROGRAMINA KATILDI
Ramazan-ı Şerif Ayının 17’nci gününde Yesevi Hareketi tarafından düzenlenen iftar programına katılan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Ömer Alpagot Mahallemizde Yesevi Hareketi İftar Organizasyonu tarafından gerçekleştirilen kıymetli hemşerilerimizle birlikte orucumuzu açtık.

Ettiğimiz dualar, yaptığımız ibadetler ve tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Ramazanın bereketi hemşerilerimin üzerine daim olsun inşallah.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.