CHP’LİLER DEFNE’DE İKTİDAR YOLUNDA

CHP’LİLER DEFNE’DE İKTİDAR YOLUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, Defne’de vatandaşları ziyaret etti.

Topal’a ziyaretleri esnasında CHP İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız,  İlçe Yöneticileri Özgür Şahutoğlu, Emin Akar ve Ümit Dağlıoğlu eşlik etti. CHP iktidarı için Defne’de ziyaretlerde bulunan Vekil Topal, vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP ve altılı ittifak olarak projelerden de bahseden Vekil Topal, Defne’de yakılacak olan iktidar meşalesinin ülkeye yayılacağını belirtti.

“AZ KALDI, İKTİDAR YAKIN

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Topal; “Defne İlçe Başkanımız Sn. Akın Parlakyıldız  , İlçe Yöneticilerimiz Sn.Özgür Şahutoğlu, Sn. Emin Akar ve Sn. Ümit Dağlıoğlu ile birlikte Halkımızı ziyaret ettik, değerli Muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunları konuştuk.  Defne’de Halkımızın ve Muhtarlarımızın ciddi sıkıntıları var.  Bizler her zaman olduğu gibi Halkımızın yanında ve onların sesi olmaya devam edeceğiz. Var olan sorunları birlikte, dayanışma içinde çözeceğiz. Halkımız umutsuzluğa kapılmasın! Az kaldı güneşli ve güzel günler yakındır. Çünkü” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.