BİLGİL: EĞİTİM CAMİAMIZA HUZURLU BİR TATİL DİLİYORUM

BİLGİL: EĞİTİM CAMİAMIZA HUZURLU BİR TATİL DİLİYORUM

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   

Müdür Bilgil mesajında; Değerli Öğrenciler, Veliler ve Sevgili Meslektaşlarım, Bu öğretim yılında, hem başarılarınızla hem de dayanışmanızla büyük bir topluluk olduk. Öğrencilerimiz, yaşadığımız deprem bölgesinde bile kararlılıkla derslerine devam ederek gösterdiğiniz güçlü duruşunuz, sadece akademik başarılarınızı değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu da ortaya koydu. Depremin yarattığı zorluklara rağmen bir arada kalarak, birbirinize destek oldunuz. Bu süreçte öğrencilerimizin ve velilerimizin gösterdiği dayanışma, bizi daha da birleştirdi. Her birinize teşekkür ederim. Tatilinizi huzur içinde geçirmenizi ve bu süreçte yaşadığımız zorlukları birlikte aşarak, yeni döneme daha da güçlenmiş bir şekilde başlamamızı dilerim. Yeni dönemde, birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımı yineliyorum. Sağlıklı ve mutlu bir tatil dilerim” ifadelerini kullandı.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.