BAŞKAN TOYSAL CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SÖZ VERDİ:“SAMANDAĞ AK OLACAK”

BAŞKAN TOYSAL CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SÖZ VERDİ:“SAMANDAĞ AK OLACAK”

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın zamanda gerçekleştirdiği görüşmede verdiği söz üzere Samandağ’ı AK Parti’ye kazandırmak içinçalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Başkan Toysal, Samandağ’ı AK Parti’ye kazandırmak, ilçeden çıkan oy sayısını kat be kat arttırmak amacıyla ilçeye bağlı 42 mahallede dur durak bilmeden ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Toysal, mahallenin ileri gelenlerinin yanı sıra 7’den 77’ye herkese Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan davasını aktararak AK Parti’nin Samandağ için gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri aktarıyor. Tüm mahallelerde yoğun ilgi gören Toysal, vatandaşlardan destek sözü alarak yoluna dolu dizgin devam ediyor. İlçe yönetimi ile birlikte Samandağ’da çalmadık kapı bırakmayana kadar ziyaretlerini sürdüren Başkan Toysal, haftasonunda ilçeye bağlı Yoğunoluk, Mağaracık, Kapısuyu Mahalleleri’nde ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Toysal, AK dava yolunda ilçede yapımı devam eden çalışmaları aktardığı vatandaşlardan büyük destek gördü. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Ras el Seni Bayramı vesilesiyle ilçede düzenlenen programlara katılarak vatandaşlarla hemhal olmayı da ihmal etmedi. 

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Başkan Toysal, ilçede yoğun yağmur nedeniyle kapanan menfezlerin girişimlerinin ardından vatandaşların günlük hayatlarının kolaylaştırılması amacıyla DSİ ekiplerince açıldığını belirtti. Bölgede incelemelerde de bulunan Başkan Toysal, devletin tüm imkanlarıyla Samandağ’da çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen DSİ ekiplerine teşekkür etti. Samandağ halkının rahatı için çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Toysal, Samandağ’da AK Parti’nin izlerini her mahallede görmenin mümkün olduğunu, depremin izlerinin de silinerek Samandağ’ı sağlam konutlara kavuşturarak modern bir çehreye büründürmek için devletin tüm kurumlarının Samandağ’da iş başında olduğunu belirtti. 

GAZETEMİZ İMTİYAZ SAHİBİ KAZIM ÇAYLI’YI AĞIRLADI

Başkan Toysal, ilçeye ziyaret gerçekleştiren gazetemiz Hatay Meş’ale Gazetesi İmtiyaz sahibi Kazım Çaylı’yı da ağırladı. Samandağ, Hatay ve Türkiye gündemi ile ilgili Çaylı ile istişarelerde bulunan Başkan Tosal, son derece verimli geçen ziyaretinden dolayı Kazım Çaylı’ya teşekkürlerini sundu. Samandağ’daki çalışmaları kamuoyuna duyurulmasında son derece verimli işlere imza atan Hatay Meş’ale Gazetesi’ne de çalışmalarında başarı dileklerini ileten Toysal, tek amacının 31 Mart seçimlerinde Samandağ’ı AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak olduğunu ve bu uğurda gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.