ÇİRKİN: AYAK OYUNLARINDAN MEDET UMMAYIN

ÇİRKİN: AYAK OYUNLARINDAN MEDET UMMAYIN

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, “Ayak oyunlarından medet ummayın” açıklaması geldi.

Bazı yayın organlarında partilerinin Hatay Büyükşehir Belediyesi adayı Nusret Cömert’in, CHP Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Lütü Savaş lehine adaylıktan çekileceğine dair yapılan haberlere tepki gösteren Çirkin, “HATAY BŞB tarafından bir siyasi partinin BŞB Başkan adayının Sayın Lütfü Savaş’a destek amacı ile adaylıktan çekileceği bilgisi verildi Bu normal bir durumdur ve saygıyla karşılanır ve bizi ilgilendirmez Ancak kim tarafından hangi sözde bilgi verildiyse bazı yayın organları tarafından, bu kişinin İYİ Parti adayı Nusret Cömert beyin olduğu iddia edildi.” dedi.

BU ALGIDAN MEDET UMANLAR APTALDIR

“Neden başka parti değil de iyi parti?” diye soran Çirkin, “Üstelik Sayın Savaş’la Sayın Cömert’in resimlerini yan yana koyarak. Neden başka parti değil de İYİ Parti? Çok değil, gün bile dönmeden bunun yalan olduğu anlaşıldı. Bunun İYİ Partiye yapılan bir algı operasyonu olduğu gayet açıktır. Bu algıdan medet umanlar aptaldır, cahildir. Gazeteci arkadaşlara bu bilgiyi veren ahlaksızdır, acizdir. Bir adayın onuru, bir partinin emeği ile oynamak hiç kimsenin haddi değildir. Gazeteci arkadaşların yaptığı da doğru değildir, en azından Sayın adayımıza veya partiye lütfedip sormalı idiler”

BUNA SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ

“İYİ Parti tabanı buna seyirci kalmayacaktır. Adayları Sayın Nusret Cömert beyi asla yalnız bırakmayacaklardır. Bu çevrelere diyoruz ki hizmetiniz ya da projelerinizle halka gidin, ayak oyunlarından medet ummayın. Hatay siyasetini daha fazla kirletmeyin. İYİ Parti anladığınız dilden konuşmasını da bilir, ancak seviyeyi düşürmek istemiyoruz. Teşkilat, aday ve tabanımızın emeğine yazık biraz utanın. Şunun şurası bir seçim Hatay’a kim hayırlıysa Allah ona nasip etsin.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.