BAŞKAN TOYSAL SAMANDAĞ GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYOR

BAŞKAN TOYSAL SAMANDAĞ GÜLSÜN DİYE ÇALIŞIYOR

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’da AK Parti sancağının dalgalanması, kentin kısa sürede ayağa kalkması, Samandağlıların yüzlerinin ilçeye yapılan hizmetlerle gülmesi için durmaksızın çalışıyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde mahalle mahalle dolaşarak çalmadık kapı bırakmayan Toysal, Türkiye’de en zor şartlarda görev yapan AK Parti İlçe Başkanı olarak AK Parti’yi ilçede birinci parti yapmak için çabalıyor. Deprem felaketinin ardından ilçeye yapılan yatırımlar ile ilçenin kısa sürede toparlandığını kaydeden Toysal, depremin izlerinin önümüzdeki 5 yılda tamamen silinerek toplu konutlarla alt ve üstyapısı tamamlanmış bir Samandağ hedefi ile vatandaşlara AK belediyeciliğin projelerini aktarmaya devam ediyor. Her girdiği evden tam destek ile ayrılan Toysal, AK Parti ile seçimlere Samandağ’da damga vuracaklarını belirterek çalışmalara aralıksız devam edeceğini kaydetti. Kendisine destek olan tüm vatandaşlara teşekkür eden Toysal, Samandağ için hep birlikte mücadele çağrısı yaptı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.