BAŞKAN TOYSAL, SAMANDAĞ İÇİN ÇALIŞIYOR

BAŞKAN TOYSAL, SAMANDAĞ İÇİN ÇALIŞIYOR

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, depremle yıkılan Samandağ’ın daha fazla yatırım alması için çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Hatay Milletvekilleri ve İl Başkanı Mehmet Öntürk ile uyumlu çalışarak Samandağ’a hükumet yatırımlarının arttırılması için yoğun çaba sarf eden Başkan Toysal, Samandağ halkından aldığı büyük destek ile 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçede partisinin oylarını da üye sayısını da günden güne arttırıyor. Hatay’ın en zor ilçesinde sağ seçmenlere olduğu kadar sol görüşlü seçmenlere de ulaşarak AK Parti’nin projelerini aktaran Başkan Toysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giden giderek girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız diyerek yoluna emin adımlarla devam ediyor.

VATANDAŞLAR BAŞKAN TOYSAL’A GÜVENİYOR

AK Parti İlçe Başkanlığına atandığı günden bu yana her an vatandaşlarla iç içe olan Başkan Ahmet Toysal’a vatandaşlar da çok güveniyor. Her girdiği evden yoğun destek ile ayrılan ve AK Parti’nin oy potansiyelini günden güne arttıran Başkan Toysal, kendisini İlçe Başkanlığına getirenlerin kendisine duyduğu güveni de boşa çıkarmadığını her fırsatta ortaya koyuyor. Başkan Toysal, Samandağ’a yatırım kazandırılması, ilçede vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve Samandağ’da AK Parti’nin eserlerinin arttırılması için başta AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk olmak üzere tüm AK Parti Hatay Milletvekilleri ile de sürekli dirsek temasında bulunuyor. Samandağ’ın sorunu benim sorunumdur şiarıyla hareket eden Başkan Toysal, vatandaşın sorunu çözülmeden gözüme uyku girmez diyerek necip millete olan bağlılığını da bir kez daha kanıtladı. Samandağlı vatandaşlarla her gün ziyaretler ve kabuller vesilesiyle bir araya gelen Toysal, Samandağ’ın dertleri ile dertlenip, sorunların çözümü için yoğun mesai yapmaya devam ediyor.  Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.